Talenten

The All Queer Talents

Onze Talenten

Bekijk hieronder al onze talenten per categorie. Meer weten over de categoriën? Kijk dan hier.
Categoriën

Ons aanbod

Bekijk hieronder alle categoriën in ons aanbod.

Dragbingo

Lijkt u het leuk om een bingo te organiseren voor u evenement, maar heeft u zelf daar niet de  juiste tools en of persoon voor? Zoek dan niet verder. Wij hebben zowel de apparatuur en een  geweldige host voor u!  

Hierboven ziet u welk van onze talenten via The Queer Agency te boeken zijn voor een geweldige bingo. 

Meer vragen of bent u nieuwsgierig geworden naar de bingo’s die wij organiseren? Neem dan  vrijblijvend contact o voor meer informatie!

Dragqueens

Met een act van deze dragqueens is uw evenement gegarandeerd een succes! Hieronder vind u  een overzicht van alle dragqueens die via The Queer Agency te boeken zijn. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat onze queens voor uw event kunnen betekenen? Neem  dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie! 

Dragkings

Met een act van deze dragkings is uw evenement gegarandeerd een succes! Hieronder vind u een  overzicht van alle dragkings die via The Queer Agency te boeken zijn. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat onze kings voor uw event kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie! 

Dj's

Elk event heeft goede muziek nodig. Wij hebben een aantal van de beste allround Dj’s uit de scene! Neem een kijkje down below om te zien welke Dj het beste past bij event.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat onze Dj’s voor uw event kunnen betekenen? Neem danvrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Door hosts

Wit u er zeker van zijn dat de gasten van uw event een warm welkom te wachten staat? Daar  hebben wij de perfecte oplossing! De talenten hieronder zijn uitermate geschikt om zowel aan de  deur als op het event zelf de gasten te geraken! 

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat onze talenten voor uw event kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie! 

Event host

Heeft u tijdens uw event een spreker of wat presentatie talent nodig? Met de talenten down below  bent u gegarandeerd van een succes! 

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat onze talenten voor uw event kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie! 

Dansers

Als u opzoek bent naar getalenteerde dansers, zoek dan niet verder! Met de talenten down below  kunt u zeker fijnvan een show! 

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat onze dansers voor uw event kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Make-up artists

Deze talenten zijn niet alleen gespecialiseerd in het mooi maken van henzelf, maar ook andere kunnen ze laten shinen! Make overs of workshops, alles is mogelijk!

Nieuwsgierig geworden naar wat onze make up artists voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend vontact met ons op voor meer informatie!